SMSaj.Me

Jedan od projekata je također i web stranica za besplatno slanje SMS poruka po Republici Hrvatskoj. Stranicu možete posjetiti ovdje: http://www.smsaj.me. Molimo Vas da za moguća unaprijeđenja i za moguće pogreške aplikacije javite.

Aplikacija je pohvaljena od strane portala www.droid.hr

Vanja Vršić

Facebook YouTube 

Tagged with: ,
10 comments on “SMSaj.Me
 1. elipsed says:

  pak mi nešto stranica ne radi,a sve dobro napošem :/

 2. dragana says:

  Nekad poruke idu bez problema ali od juče nikako. Kad ispišem poruku i sve što treba odradim i pošaljem dobijem povratno da je GREŠKA. Da li postoji neki limit jer ponekad napišem jednu dvije u tjednu a nekad se desi i da 10 pošaljem u jednom danu.

 3. M says:

  Gdje dode odgovor koji posaljem na tu poruku sa smsaj me?

  • Vanja Vršić says:

   Ovisi kamo ga primatelj posalje. Najbolje da se potpisete na kraju poruke pa da Vam primatelj posalje poruku na Vaš broj. Pozdrav. 😉

 4. darko says:

  uspješno sam u jednom danu poslao desetak poruka. sutradan isto. ali treći dan više ne uspijevam. Postoji li limit ili je neki drugi problem?

 5. Jozo says:

  Pozdrav Vanja,

  imam jedan problem. Neka osoba me uznemirava slanjem SMS poruka sa SMSaj.Me. Može li se ustanoviti s koje IP adrese je pristupila ovoj stranici ako se dostavi točno vrijeme i broj mobitela na koji je slala poruku?

  Hvala.

 6. tom says:

  Pozdrav Vanja,
  imam jedan problem. Neka osoba me uznemirava slanjem uvredljivih i neprimjerenih SMS poruka sa SMSaj.Me. Može li se ustanoviti s koje IP adrese je pristupila ovoj stranici ako se dostavi točno vrijeme i broj mobitela na koji je slala poruku?
  Hvala.

 7. Iva says:

  Jučer cijeli dan nemogu poslat poruku,ni danas.Sve dobro napišem,ali vrti se onaj krug u neće da dođe zelena kvačica.Treba dodi jer se ona pošalje .Molim vas,popravute to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*